KONCERT NANE MILČINSKI

Kolofon

KONCERT NANE MILČINSKI: NANINE PESMI
Poezija Franeta Milčinskega - Ježka
Gostje: Janez Hočevar, Juš Milčinski in Anja Pavlin 

O koncertu

Koncert Nane Milčinski je intimni večer glasbe in poezije z vrhunsko zasedbo glasbenikov: Joži Šalej – klavir, Nino de Gleria – bas in Blaž Celarec – bobni.

Koncert  sestavljajo skladbe z najnovejše zgoščenke Nanine pesmi  – darilo ljubečega dedka svoji vnukinji; čudovita zbirka pesmi, ki jih je Frane Milčinski Ježek napisal o Nani, zanjo, Ježkove ljubezenske pesmi z zgoščenk Še ena pomlad in Od tod do vesolja ter najlepši šansoni, ki jih je v času svojega življenja Ježek izvajal tudi sam.

 Nana Milčinski je dramaturginja, gledališka režiserka in režiserka sinhronizacij risank. Ustvarila in soustvarila je veliko nagrajenih gledaliških predstav, med najbolj odmevnimi pa je bila njena mladinska glasbena predstava Livingstonov poslednji poljub s skupino Siddharta. Svojo glasbeno pot je začela z izdajo singla Dragi, ki je napovedal njeno prvo ploščo (2012), leta 2014. Oktober 2018 je zaznamovala izdaja njene tretje plošče z naslovom Nanine pesmi. Nana je svojo glasbeno pot posvetila svojemu legendarnemu dedku, Franetu Milčinskemu Ježku, ki je tudi avtor besedil uglasbene poezije. Nanino glasbeno pot zaznamuje ljubezen do balad.

Prodaja vstopnic

Predprodaja vstopnic: prodajna mesta Eventim
Cena vstopnice v predprodaji: 10 eur
Predprodaja na spletnem mestu Eventim

Prodaja vstopnic na dan koncerta:
prodajna mesta Eventim in blagajna APTa - 2 uri pred koncertom
Cena vstopnice na dan koncerta: 12 eur