Program APTa v juniju in juliju 2021: Laiks Dejot_In stoletje bo zardelo_Filmski teden Evrope

Spoštovani obiskovalci Anton Podbevšek Teatra!

APT bo 21. junija 2021, s predstavo Tri sestre, v režiji Gregorja Luštka, nastopil na mednarodnem festivalu sodobnega plesa Laiks Dejot, ki bo potekal v Rigi in velja za največji dogodek sodobnega plesa v Latviji.
...

Konec meseca junija, 29. in 30. junija ter 1. julija 2021 ob 20. uri, bomo v Galeriji Božidar Jakac Kostanjevica na Krki znova uprizorili predstavo o življenju in delu Edvarda Kocbeka, z naslovom Andrej Inkret: In stoletje bo zardelo. Primer Kocbek, v režiji Matjaža Bergerja. Rezervacija vstopnic že poteka na naslovu: vstopnice@antonpodbevsekteater.si.
...

V julij bomo vstopili filmsko, s tradicionalnim tridnevnim filmskim festivalom evropskega filma, ki bo v sodelovanju Razvojnega centra Novo mesto, Europe Direct Novo mesto in Anton Podbevšek Teatra potekal že šesto leto zapored. 2., 3. in 4. julija ob 21. uri, si bo mogoče na dvorišču gradu Grm ogledati večkrat nagrajene evropske filme na najprestižnejših svetovnih filmskih festivalih. Več o izboru filmov na naslovu: antonpodbevsekteater.si. Ogled filmov bo brezplačen (do zapolnitve mest) in ob predhodni rezervaciji vstopnic na naslovu: vstopnice@antonpodbevsekteater.si.
...
9. julija 2021 ob 21. uri, bo APT nastopil na 69. Ljubljana Festivalu, v ljubljanskih Križankah, s predstavo In stoletje bo zardelo. V programu Ljubljana festivala je APT že nastopil v preteklih letih s predstavama: Tako je govoril Zaratustra (leta 2016) in Talka (2020).
...
Spremljajte nas in vse dobro vam želimo!
APT