April: DEČKI PAVLOVE ULICE, MUZIKOFILIJA, ČRNA KOŽA, BELE MASKE

Spoštovani,

13. in 14. 4. ob 18. uri, uprizarjamo gledališko predstavo Dečki Pavlove ulice, pisatelja Ferenca Molnárja, ki jo je režiral Matjaž Pograjc. Ocenjujemo, da je predstava primerna za otroke od 10. leta starosti naprej in za odrasle.

V predstavi nastopajo: Klara Kastelec, Oskar Kranjc, Aleš Kranjec, Rok Kravanja, Tadej Pišek, Inan Du Swami, Mojca Špik.

Zaradi epidemioloških razmer bomo predstavo uprizarjali v obliki live streama - "v živo" na odru Anton Podbevšek Teatra in jo sočasno prenašali na internetni strani - na povezavi: tretjioder.si.

Predstava je med drugim prejela priznanje Zlata paličica za uvrstitev predstave v katalog kakovostnih predstav za otroke in mladino.

...

19., 20. in 21. 4. ob 20. uri, bomo v APTu, prav tako v obliki live streama, uprizarjali predstavo Muzikofilija (Zgodbe o glasbi in možganih), kliničnega nevrologa, univerzitetnega profesorja in pisatelja Oliverja Sacksa, v režiji Ivane Djilas.

V predstavi nastopajo: Aleš Valič, Aljaž Jovanović / alternacija Matic Valič, Boštjan Gombač.

Predstava je bila v letu 2020 uvrščena in uprizorjena v programu Festivala Borštnikovo srečanje.

...

Mesec april zaključujemo z live stream uprizoritvami (26., 28. in 29. 4., ob 20. uri) predstave Črna koža, bele maske, v režiji Maše Kagao Knez.

V predstavi nastopajo: Lina Akif, Joseph Nzobandora-Jose, Irena Yebuah Tiran, Leticia Slapnik Yebuah, Maša Kagao Knez.

APT